pembuka

Selamat Datang >

Video Serigala jadian di Brazil
Wah! Memang gempar. Sebelum ini kita hanya beranggapan kewujudan serigala jadian ini adalah sebagai cerita-cerita mitos dahulu kala. Kejadian ini berlaku di Brazil. Pengawal telah berjaya merakamkan video tersebut yang berdurasi 44 saat di Youtube.
Sebelum ini deceritakan ramaiKlip video sepanjang 44 saat itu muncul di laman web YouTube. Sebelum daripada ramai yang mendakwa pernah melihat makhluk mengerikan itu di Bandar Sao Goncalo de Campos, berhampiran Kota Feira de Santana, di Negara Bahagian Bahia. Makhluk misteri itu pertama kali dilihat oleh seorang lelaki tempatan yang hanya dikenali sebagai Pingo.


Pingo mendakwa makhluk itu berlari ke arahnya, tapi dia berjaya melarikan diri.Dia menggambarkan makhluk itu sebagai raksasa hitam setinggi 1.5 meter.Ramai orang menganggap makhluk itu hanyalah satu pembohongan. Tetapi beberapa orang lain menyatakan mereka pernah bertemu dengan makhluk tersebut sebagai manusia serigala itu.


Akibat dari kejadian kemunculan makhluk misteri itu, para pegawai kerajaan tempatan telah menguatkuasakan jam larangan pada pukul 21.00 malam.

Jom Layan video tersebut


SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Post a Comment

Lu nak komen , komen ajer lah, sendiri tanggung aaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...