pembuka

Selamat Datang >

Best ker ios7 ?



Dalam dua tiga hari ini housemate aku asyik sibuk bercerita mengenai operasi sistem apple yang terbaharu iaitu ios7. Punyala dia teruja sehinggakan ingin meminjam berukband aku yang tak berapa power itu. "kau tak boleh download ios7 tu guna wifi bro, dia tak stabil dan lambat untuk load. "  Hanya itu sahaja yang dapat aku ungkapkan kepada housemate aku walhal aku hendak menyelamatkan kouta data berukband aku yang ciput itu. Haha.. Amacam? Jahat tak aku? kihkih..

Namun begitu apa yang cakapkan itu ada kebenarannya. Korang tanyalah mana-mana user apple atau android kalau nak download game ataupun update os guna laptop lagi stabil.

Setelah tercari-cari  keburukan dan kelebihan ios7 maka aku mengambil keputusan untuk relaz brader ,brader rilex dahulu. Mungkin aku kena tunggu pengalaman kekawan yang menggunakan ios7 selama sebulan dua. Bukan apa aku takut selepas update ios bateri akan mencekik tanpa belas kasihan.

Korang boleh usha usha blog-blog dibawah ini

http://amanz.my/2013/06/pandang-pertama-apple-ios-7-beta/

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/iOS7Betabanyakkelebihan//Article/index_html

Trouble Using iOS 7? Here Are 15 Tricks To Make The Transition Easier
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Post a Comment

Lu nak komen , komen ajer lah, sendiri tanggung aaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...