pembuka

Selamat Datang >

Johan dan Nabila Huda dah putus?

Sah! Johan As`ari-Nabila Huda Sudah Putus Cinta
Sah! Johan As`ari-Nabila Huda Sudah Putus CintaL, 9 OGOs 2012: Lagi pasal aktor Johan As`ari, tapi kali ini apa yang Murai Batu nak cerita ni takde kena-mengena dengan rocker Amy Search mahu pun pengurusnya. Sebaliknya, cerita mengaitkan Johan As`ari dengan anak Amy, Nabila Huda.

Sumber-sumber yang rapat memberitahu Murai Batu bahawa hubungan cinta di antara Johan As`ari dengan Nabila sudah pun berakhir pada bulan lalu. Dengan kata lain, mereka dah pun break up atau pun putus cinta.

OMG! Kenapa ya? Padahal setahu Murai Batu, mereka berdua saling menyukai di antara satu sama lain. Malah, keluarga masing-masing juga tidak pernah menghalang hubungan mereka.

Keluarga Johan menerima Nabila seadanya, manakala keluarga Nabila khususnya ayahanda Nabila pulak memang dah anggap Johan macam anaknya. Tapi, bila jadi tragedi putus cinta macam ini, mestilah semua orang rasa terkejut. Sebab, tidak ada angin tidak ada ribut, tetiber putus macam itu saja.

Apapun, Murai Batu dapat tahu, hubungan cinta Johan As`ari dengan Nabila berakhir kerana ianya berkaitan hal-hal persefahaman dan satu lagi kerana soal kerjaya. Itu saja yang MUrai Batu tahu. Untuk ketahui selanjutnya, kita kena dengar sendiri penjelasan Johan As`ari dengan Nabila.


MURAIBATU: Bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor!
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Post a Comment

Lu nak komen , komen ajer lah, sendiri tanggung aaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...