pembuka

Selamat Datang >

Rupa-rupanya

   Selesai jugak aku bershoping tengahari tadi. Tapi ada lagi barang yang belum sempat dibeli. Cuaca amat panas dan kereta begitu bersesak-sesak menuju ke pasaraya  yang di tuju. Berpeluh-peluh lah aku tadi dengan menunggang motor kapcaiku . Artikel sebelum ini aku taku-takut terbeli samsung galaxy note kan. Akan tetapi aku telah membeli handpone  CSL 4 sim card. Ha! Ambeekk.... nak sangat..... Sebelum ini aku memakai handphone nokia c2-03 dual sim card. Amat malang handpone tersebut amat mengecewakan kerana sering hang tidak seperti blueberry csl ku yang lalu. Banyakkan koleksi handpone aku kan..  Yang sebenarnya aku memakai tiga line telipon. 2 prepaid dan 1 line. Nanti akan aku ulas di artikel akan datang.

CSL i400murah jer rm 80. Basic giler...
                                          
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 comments:

  1. agree handphone nokia c2-03 mmg selalu hang haish menyirap -..-

    -pengguna c2-03-

    ReplyDelete

Lu nak komen , komen ajer lah, sendiri tanggung aaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...